Bij Pees

Bij Pees ondersteunt ouders! Voor vragen en onzekerheden rond de opvoeding van kinderen staat Bij Pees voor je klaar. Hulp vragen bij opvoeden is niet iets waar je je voor hoeft te schamen.

Meeloper

Voor Bij Pees moest huisstijl fris en jong zijn, en geborgenheid uitstralen. Pees was het "fantasievriendje" van de dochter van de oprichter, en kwam in beeld als het meisje bang of onzeker was, en ging weer weg als dat voorbij was.

Hartje

Bij Pees geeft deze veiligheid en steun. Er is gekozen voor het beeldmerk van een gestileerd hartje, want dat is waar het uiteindelijk om draait: liefde, geborgenheid en veiligheid in de relatie tussen ouders en kinderen.

Kleuren

Er is gekozen voor frisse kleuren gebaseerd op de primaire kleuren die op scholen vaak worden gebruikt: rood, blauw, geel en groen. Om het geheel niet een te kinderlijk uiterlijk te geven en de ouders aan te spreken, zijn de kleuren wat gemeleerder gemaakt. De kleuren worden gebruikt voor het aangeven van de verschillende leeftijdsgroepen waar Bij Pees mee kan helpen: baby, peuter, kleuter en kind. Ook de visitekaartjes zijn de vier kleuren gemaakt, om te kunnen afwisselen en een speelser effect te geven.

CONTACT

 

0683055303

info@anoekhouben.nl

ADRES

 

A-kerkhof 10-14

9711JB Groningen

kvk: 61273570