Trias Informatica

Trias Informatica is een jong bedrijf van twee studievrienden. Het bedrijf richt zich op drie pilaren binnen de IT: onderwijs, ontwikkeling en support. Zij richten zich niet alleen op het oplossen van problemen, maar willen ook problemen in de toekomst verhelpen door educatie en ontwikkeling aan te bieden, zodat de klant het alleen af kan.

Rebranding

Het oude logo van Trias Informatica richtte zich vooral op overheidsinstanties en universiteiten, een statisch en zakelijk logo. Na uitbreiding van het bedrijf en veranderende klanten, kwam ook de wens voor een jonger, frisser logo.

Kleuren

Het beeldmerk van hint naar het pi-teken, om de nadruk te leggen op de relatie met de exacte wetenschappen. De huisstijl bevat drie frisse kleuren, en het beeldmerk kan in alle drie de kleuren voorkomen. Voor de visitekaartjes betekent dit dat alle werknemers van het bedrijf kaartjes in meerdere kleuren hebben. Bezoekers van de website zullen merken dat de website willekeurig iedere keer in één van de drie kleuren is, iedere keer dat ze de website refreshen.

CONTACT

 

0683055303

info@anoekhouben.nl

ADRES

 

A-kerkhof 10-14

9711JB Groningen

kvk: 61273570